Categories
My thoughts

Μία random συζήτηση στο facebook

Λένε ότι το facebook είναι απρόσωπο. [ως ένα βαθμό συμφωνώ] Ότι οι φιλίες που υπάρχουν σ’ αυτό είναι ψεύτικες. [και σ’ αυτό συμφωνώ ως ένα βαθμό]. Όμως κατά τη γνώμη μου μέσα σ’ αυτό υπάρχουν και οι εξαιρέσεις (που επιβεβαιώνουν τον κανόνα λένε) που μέσα από μία “απρόσωπη” γνωριμία με κάποιον δεν έχεις ξαναδεί ποτέ στη ζωή σου μπορεί να ειπωθούν οι μεγαλύτερες αλήθειες. [έτσι δεν κάναμε και όταν ήμασταν μικροί].

Ένα άτομο λοιπόν που γνώρισα κατά λάθος σ’ αυτό το απρόσωπο κοινωνικό δίκτυο μου έκανε μία πολύ προσωπική ερώτηση και έδωσα την πιο ειλικρινή απάντηση.

Τι πρέπει να κάνει λοιπόν κάποιος με τα προβλήματά του; Να τα αντιμετωπίζει ή να τα προσπερνάει. [μπορεί να έδινα απάντηση και στον ίδιο τον εαυτό μου εκείνη τη στιγμή αλλά μου βγήκε πολύ αυθόρμητα]

[..] πιστεύω πως πρέπει να κάνεις αυτό που πραγματικά θέλεις
πρέπει να ζεις τη ζωή σου όπως την ονειρεύεσαι
κι αν για να το πετύχεις αυτό πρέπει να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που έρχονται μπροστά σου, τότε αυτό πρέπει να κάνεις
αν από την άλλη τα προβλήματα αυτά όσο τα αντιμετωπίζεις τόσο σε απομακρύνουν από τα όνειρά σου, τότε είναι καλύτερο να τα αφήσεις.
έχει να κάνει πολύ με τον σκοπό που δίνεις στη ζωή σου (πολύ βαρύ αυτό που είπα τώρα, το ξέρω)
τι σε κάνει ευτυχισμένο/η
τι σε κάνει να ξυπνάς με χαμόγελο
οπότε δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη απάντηση παρά μόνο να κάνεις αυτό που πραγματικά θέλεις
[..] “το πιο δύσκολο της υπόθεσης είναι όμως να βρεις και να καταλάβεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις”
αν το βρεις, τότε δεν θα έχεις κάτι να σε προβληματίζει

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *