Categories
My thoughts

Οι αγαπημένες μου Αμερικανικές Εκπομπές

Το πρωί πριν ξεκινήσω τη δουλειά μου αρέσει πολύ να βλέπει χιουμοριστικές εκπομπές για μισή ώρα (υπάρχει και σχετικό άρθρο που λέει ότι κάτι τέτοιο βοηθάει στο να είσαι πιο δημιουργικός κατά τη διάρκεια της μέρας) και μετά να πέφτω με το κεφάλι στα To-Do’s.

Για ένα ευχάριστο ξεκίνημα της μέρας μου, λοιπόν, έχω διαλέξει τρεις εκπομπές που έχω ξεχωρίσει (οι οποίες μοιάζουν μεταξύ τους κατά κάποιον τρόπο) και θέλω να σας τις παρουσιάσω.

Η λίστα μου περιλαμβάνει το «Tonight Show» με τον Jimmy Fallon, το «Jimmy Kimmel Live!» (με τον Jimmy Kimmel φυσικά) και το «The Ellen DeGeneres Show» (ναι, σωστά μαντέψατε, με την Ellen DeGeneres).

Το κοινό και στις τρεις εκπομπές είναι η προσωπική υπογραφή των παρουσιαστών τους, η κωμωδία, τα viral video και η υψηλή τηλεθέαση.

jimmy-fallon-tonight-show-hed-2014_large_verge_medium_landscape

youtube.com/user/JimmyKimmel

Θα ξεκινήσω με τον Jimmy Fallon που είναι ο πιο νέος από τους τρεις παρουσιαστές, έχοντας όμως ήδη αποκτήσει πολύ μεγάλο κοινό. Όπλο του η πολύ καλή χρήση των social media στην εκπομπή όπως του twitter πάνω στο οποίο βασίζονται ολόκληρα κομμάτια της εκπομπής του ή τώρα τελευταία του tumblr στο οποίο ανεβάζει ότι θέλει να γίνει viral.

jimmykimmellive

youtube.com/user/jimmykimmel

Στη συνέχεια έχουμε τον Jimmy (τυχαίο;) Kimmel ο οποίος είναι ο άρχοντας της trollιάς και των viral βίντεο. Είναι ο ίδιος που έφτιαξε το fake βίντεο με την κοπέλα που κάνει twerking και πέφτει πάνω σε ένα τραπέζι αλλά και αυτό με έναν λύκο που τριγυρνούσε μέσα σε ξενοδοχείο στο Sochi κατά τη διάρκεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.

510df993545e3_o_510b8067e5e97_the-ellen-degeneres-show-254

youtube.com/user/TheEllenShow

H Ellen ξεκίνησε χτίζει το brand name της στα 90′ με την τηλεοπτική σειρά «Ellen», που είναι στο ίδιο στυλ με τα φιλαράκια, κατά τη διάρκεια της οποία αποκάλυψε πως είναι λεσβία. Το 2003 ξεκίνησε την μεσημεριανή της εκπομπή, «The Ellen DeGeneres Show» η οποία συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Στην εκπομπή της η Ellen κάνει συνέχεια φάρσες στους καλεσμένους της, περνάει μηνύματα για τα ανθρώπινα δικαιώματα, κάνει δώρα στο κοινό που παρακολουθεί την εκπομπή της και φέρνει παιδάκια που εντυπωσιάζουν με τις ικανότητές τους τους τηλεθεατές. Τελευταίο της κατόρθωμα ήταν η παρουσίαση των Oscars κάνοντας ρεκόρ γκίνες για το πιο retweeted post ever.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *